Indiase kipsalade met kokostopping

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 19:46

Lekker frisse en kruidige Indiase kipsalade, met parelcouscous, taugé en radijs. Met een lekkere bite door de kokostopping. Lekker als lunch maar ook als diner heel geschikt. Laat je verrassen!

Benodigdheden voor 2 personen
- 100 gram parelcouscous
- 150 gram kipblokjes
- 2 theelepels (of naar smaak) Indiase bonenkruiden van Euroma
- Handvol radijsjes, geraspt
- 100 gram taugé
- Twee eetlepels crème fraîche
- Kokossnippers
- Rucola salade
- Olijfolie
- Peper en zout

Bereiding:

1. Marineer de kip met de olijfolie peper, zout en Indiase bonenkruiden

2. Verwarm de koekenpan en voeg de gemarineerde kip toe. Bak tot deze lekker mals en gaar is. Schep uit de pan en laat afkoelen.

3. Kook de parelcouscous beetgaar en laat uitlekker en afkoelen.

4. Blancheer de taugé door deze af te spoelen met kokend water, en vervolgens met koud water. Laat goed uitlekken.

5. Maak een mooie saladekom op met de rucola salade. Voeg de parelcouscous bij de rucola salade. Verdeel tevens de taugé en geraspte radijs over de salade zodat het een mooi geheel vormt.

6. Verdeel de kip over de salade en top af met kokossnippers naar smaak.

7. Eet smakelijk!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.