Samenwerking aangaan?

Beste relatie,

Vanuit de grond van je hart, groeit altijd iets moois! En vanuit mijn passie voor gezonde én lekkere voeding wil ik graag een bijdrage leveren aan een gezonde en veilige werk- en leefomgeving. Een omgeving waarin kinderen veilig op kunnen groeien en werknemers vitaal en duurzaam inzetbaar zijn.

Graag maak ik het verschil voor jouw bedrijf en/of werknemers. Dit kan onder andere zijn door het delen van mijn expertise, het meedenken, adviseren en werken aan een nieuw (voedings)beleid of vitaliteitsproject, het verbinden van stakeholders, het deelnemen aan maatschappelijke initiatieven, het geven van workshops of lessen in het onderwijs over gezonde voeding, het (individueel) begeleiden van werknemers naar een gezond voedingspatroon en het sparren over vitaliteitsonderwerpen.

Ik ben breed geïnteresseerd, creatief, maak gemakkelijk contact en werk accuraat en resultaatgericht. Energie krijg ik van het boeken van resultaten en het motiveren, inspireren en (verder)helpen van mensen, direct en indirect. Daarnaast ben ik graag aan het pionieren naar verbetering en verbinding. Ik bijt mij graag vast in complexe materie en ben analytisch sterk. Vitaliteit, betekenisvol bezig zijn, betrokkenheid, veerkracht en elke dag weer het beste uit jezelf en anderen halen, daar sta ik voor!

Wanneer past het jou om een kop koffie te drinken om kennis te maken en te sparren over mijn toegevoegde waarde binnen jouw organisatie, project of leven?! 

 

Hartelijke groet,

Rianne Bronsveld